Foto’s: Ford Mustang Mach-E (2024)


3 reacties

  1. Auman Joachim / 23-2-2024 / ·

    Ik haalde deze in op de brig omhoog terwijl ik aan de instellingen aan hey prutsen was: WAT EEN TRAAG EN ONSTIJLVOL AFKOOKSEL VAN HET ORIGINELE MUSTANG CONCEPT… Ik zou Deze weigeren op mijn oprit most de werkgever / leasing mij Deze aanbieden!

  2. Anoniem / 23-2-2024 / ·

    Kan zijn, De gustibus non est disputandum… maar de Mach E gaat u wel comfortabeler en veiliger van A naar B brengen.

    De originele Mustang is totaal ongeschikt als daily driver. En al zeker niet in winterse omstandigheden, dan is het ronduit gevaarlijk. Zo een auto rij je puur als hobby, al was het maar dat het verbruik door het dak gaat als je er wat vlot mee van plaats komt. Tenzij je u graag duur, gevaarlijker, onpraktisch en oncomfortabel verplaatst?

  3. Victor / 23-2-2024 / ·

    Ik heb de Mach-E ook geweigerd.
    Niet omdat hij niet snel genoeg was want ik verplaatst me met een leaseauto doorgaans op de openbare weg en niet op het circuit en zelfs de goedkoopste EV’s hebben tegenwoordig al veel te veel bruikbare power en trekkracht om nuttig te zijn op de openbare weg.

    Ik heb de Mach-E geweigerd omdat hij voor zijn batterij inhoud een betrekkelijk lage range heeft (hij is naar BEV normen nogal dorstig naar kWh) en vooral omdat het een spuuglelijk interieur is (maar dat valt onder “gustibus….”. 🙂

Laat een reactie achter