Foto’s: Xev Yoyo (2023)


Één reactie

  1. KM
    KM / 28-1-2023 / ·

    Prachtig wagentje , heb hem nu 2 dagen en het is iets wat ik al een hele tijd zocht een vervoermiddel dat mij elke dag naar het werk brengt en terug Met een max snelheid van 85km/uur kan je vlotjes mee met het gewone wegverkeer en zal je niet zo gauw een gefrustreerde achterligger hebben die met toeters en bellen laat weten dat ge niet op de de weg hoort.Ik ben hem gaan halen in Hasselt de enige verdeler op dit moment en moest een 120km terug richting thuis .Met een tussenstop van ongeveer 2uur voor een laadbeurt in Herentals op de parking van het AZ kon ik mijn reis verder zetten, intussen had ik wel al een frietje met een cervela en een cola genuttigd en het centrum wat verkend. Maar één ding kan ik met zekerheid zeggen en dat is dat ik een grote Fan ben vd XEV YOYO en hopelijk nog voor vele jaren, wie zal het zeggen?

Laat een reactie achter