3 nieuwe elektrische auto’s die in oktober 2023 onthuld werden

Citroen e C3

Oktober 2023 loopt alweer op z’n einde, dus is het tijd om te overlopen welke nieuwe elektrische wagens deze maand onthuld werden.

1. Citroën ë-C3

Citroën vindt dat het tijd wordt dat er eindelijk betaalbare, maar tegelijkertijd ook aantrekkelijke, elektrische auto’s op de markt komen. Ze hebben deze maand een poging gedaan om dat te bewerkstelligen met de introductie van de ë-C3 (foto bovenaan dit artikel). Deze guitige elektrische stadsauto kost slechts 23.300€ en komt zo in aanmerking voor de Vlaamse EV-premie van 5.000€. Bekijk hier alle specificaties van de Citroën ë-C3.

2. Toyota Land Cruiser Se

toyota land cruiser se 1Bij Toyota staan ze nog altijd aarzelend tegenover elektrisch rijden, maar kijk, deze maand lanceerden ze dan toch weer een elektrische concept die wel eens hoge ogen zou kunnen gooien in z’n productievorm. Om de Japanners te overtuigen deze “Land Cruiser Se” te produceren, kan je deze week je interesse gaan tonen op het autosalon van Tokio, waar hij er naast een hele reeks andere concepts te bezichtigen zal zijn.

3. BMW iX2

BMW iX2 achterkant

Met de iX2 lanceerde BMW deze maand een coupé-versie van de iX1, een compacte elektrische SUV. Bekijk hier de prijzen en de specificaties van de nieuwe iX2.

Wil je nieuws zoals dit onmiddellijk ontvangen via whatsapp, schrijf je dan in op onze groep.