Heruitgevonden: Tesla opnieuw beschikbaar met rond stuur!

Tesla Yoke en rond stuur

Tesla heeft het ronde stuurwiel heruitgevonden.

 

Toen de meest recente iteratie van de Model S en X aangekondigd werden, waren deze tot de verbazing van het grote publiek enkel te bestellen met een Yoke-stuur.

Gamers en early adopters vonden het fantastisch, maar het zag er naar uit dat Tesla een groot deel van de klassieke markt zou verliezen met dit nieuw stuur. Toch bleef grote baas Elon Musk volhouden dat dit de enige optie zou zijn. Nu komt Tesla echter tot inzicht, en vandaag hebben ze een gewoon stuurwiel toegevoegd aan de configurator. De optie is kosteloos. Dit zal eveneens mogelijk zijn als retrofit.

Andere nieuwe opties zijn het vervangen van de “T”-badge op de achterklep door het “TESLA”-woordmerk. De Plaid-versies zullen voortaan uitgerust worden met rode remklauwen.

Tesla configurator rond of yoke stuur

De Tesla Model S/X configurator laat voortaan de keuze tussen een Yoke of een rond stuur.

Tesla heeft vandaag eveneens de standaard versies van de S en de X toegevoegd. Tot voor vandaag kon je immers enkel de duurdere (en snellere) Plaid uitvoeringen bestellen. De standaard Model S en Model X staan in de catalogus met een vanafprijs van 114.990€ en 123.990€.

Wil je nieuws zoals dit onmiddellijk ontvangen via whatsapp, schrijf je dan in op onze groep.