Schrijf je nu in voor de Electric Rally in Nieuwpoort

Electric Rally Nieuwpoort

Op 26 mei gaat de Electric Rally opnieuw door in Nieuwpoort. Voor slechts 99,95€ kan je deelnemen met je elektrische wagen.

Vorig jaar hadden we een primeur te pakken met onze inmiddels bekende Electric Rally. Niet minder dan 9 verschillende automerken waren vertegenwoordigd met 100% batterijwagens in dit geheel nieuwe concept.

In 2018 moet de herwerkte formule opnieuw een klinkend succes worden. De rally bestaat terug uit twee ritten van elk 80 km zodat zowat elke EV kan deelnemen voor de democratische prijs van 99,95€ per wagen met twee inzittenden.

Ook gratis testritten

Er worden niet minder dan 30 laadpunten van 22 kW voorzien op de dijk van Nieuwpoort. Daarvoor mogen we rekenen op Eandis, Decat Technics, Mobility+ en Yuso.

Naast de rally bieden een aantal constructeurs dit jaar ook de mogelijkheid aan om te gaan testrijden met een volledig elektrische wagen. Als bezoeker dien je je enkel de dag zelf te registreren met identiteitskaart en rijbewijs waarna je plaats mag nemen achter het stuur van je EV naar keuze.

Be there! Inschrijven kan per email via info@nieuwpoortdriversdays.be