Schrijf je nu in voor de Electric Rally in Nieuwpoort

Electric Rally Nieuwpoort

Op 26 mei gaat de Electric Rally opnieuw door in Nieuwpoort. Voor slechts 99,95€ kan je deelnemen met je elektrische wagen.

Vorig jaar hadden we een primeur te pakken met onze inmiddels bekende Electric Rally. Niet minder dan 9 verschillende automerken waren vertegenwoordigd met 100% batterijwagens in dit geheel nieuwe concept.

In 2018 moet de herwerkte formule opnieuw een klinkend succes worden. De rally bestaat terug uit twee ritten van elk 80 km zodat zowat elke EV kan deelnemen voor de democratische prijs van 99,95€ per wagen met twee inzittenden.

Ook gratis testritten

Er worden niet minder dan 30 laadpunten van 22 kW voorzien op de dijk van Nieuwpoort. Daarvoor mogen we rekenen op Eandis, Decat Technics, Mobility+ en Yuso.

Naast de rally bieden een aantal constructeurs dit jaar ook de mogelijkheid aan om te gaan testrijden met een volledig elektrische wagen. Als bezoeker dien je je enkel de dag zelf te registreren met identiteitskaart en rijbewijs waarna je plaats mag nemen achter het stuur van je EV naar keuze.

Be there! Inschrijven kan per email via info@nieuwpoortdriversdays.be

3 reacties

 1. Mr. Zappi
  Mr. Zappi / 4-27-2018 / ·

  Het wordt een kleine uitdaging met onze Renault Zoë (R90 – zonder snelladen) vanuit Maastricht naar Nieuwpoort. Met onze BMW i3 Rex mochten we niet meedoen, het moeten puur elektrische modellen zijn…

  Maar we doen mee, hopen op goed weer en een werkende 22kW lader.

 2. Lameyze Rik
  Lameyze Rik / 5-8-2018 / ·

  Welke autos zijn beschikbaar voor de test rit?

 3. Yves Decan
  Yves Decan / 5-10-2018 / ·

  Dag Rik,

  We hebben in totaal 11 test EV’s.
  De sessies beginnen om 9u en zijn doorlopend tot 18u.
  Dit enkel op zaterdag 26 mei.

  De testritten zijn voor iedere bezoeker mogelijk na registratie ter plaatse.
  Op het Hendrikaplein waar alle laadinfrastructuur staat, zal een witte tent te vinden zijn. Vanuit deze tent worden de laadpalen beheert en daar zal ook de registratie voor de testritten plaatsvinden.
  Deelnemers voor de testritten kunnen zich daar aanmelden met rijbewijs en identiteitskaart en kunnen na het invullen van de nodige documenten plaats nemen achter het stuur van een EV naar keuze.

  Volgende merken zijn aanwezig:
  Renault
  VW
  Tesla
  Smart
  BMW

  Tot binnenkort!

Laat een reactie achter

Wil je eGear.be steunen? Een like helpt ons!