Kom naar Electric Rally in Nieuwpoort op 20 mei!

Electric Rally Nieuwpoort

“Nieuwpoort Drivers Days” wordt opvolger voor het vroegere “Nieuport on Wheels”.

Op zaterdag 20 mei en zondag 21 mei 2017 is Nieuwpoort-Bad het decor van een nieuw prestigieus auto-event. Het vroegere “Nieuport on Wheels” is namelijk omgedoopt van een statisch gebeuren tot een heus tweedaags rij-event onder de nieuwe noemer “Nieuwpoort Drivers Days”.

Electric Rally, primeur voor België

Met de “Electric Rally” wordt zaterdag 20 mei bovendien helemaal toegewijd aan 100% elektrische wagens, een primeur voor België.

De dag ziet er als volgt uit. Bij aankomst worden de deelnemers in de watten gelegd en verwend met een heerlijk ontbijt. Daarna starten de wagens vanop de pitlane op de zeedijk voor een rit met roadbook dwars door het hinterland van de Westkust. Rond de middag eindigt de eerste rit in het centrum van Nieuwpoort-Bad. Na het verorberen van een lichte lunch worden de wagens weer startensklaar gemaakt voor een tweede tocht langs Vlaamse velden.

’s Avonds kunnen alle sponsors, partners en deelnemers nakaarten tijdens ons “Drivers Dinner” met afterparty.

Wil je mee geschiedenis schrijven, als bezoeker of als EV-rijder, surf dan naar nieuwpoortdriversdays.be en schrijf je in voor de Electric Rally. Als extra aandenken aan deze historische gebeurtenis ontvangen zowel de piloot als co-piloot een exclusief jasje en petje van het event.

Classic Rally

Op zondag 21 mei is het de beurt aan de Classic Rally. Oldtimer-liefhebbers zullen die dag met hetzelfde roadbook de onvergetelijke trip maken.

Gedurende het ganse weekend is er in en rond het historische centrum van Nieuwpoort-Bad een show van oldtimers, elektrische, luxe- en racewagens.

Een weekend lang belicht Nieuwpoort Drivers Days de wereld van de auto in een breed scala van facetten. Reden genoeg dus om af te zakken naar één van de belangrijkste toeristische trekpleisters van de Belgische Kust.

Dit event wordt mogelijk gemaakt door de stuwende kracht van Christophe Vandenbussche (B’eau4 Menswear), Yves Decan (Decan Classics Oldtimerbedrijf), Ward Ferlin (Ferlin Interieur) en Diana Tourlouse (Hotel Cosmopolite).